Σχετικά με

Galeni Seminars

Ονομάζομαι Γκαλένη Γεωργία, εξειδικεύομαι στην ονυχοπλαστική και στο nail art. Ξεκίνησα να γνωρίζω αυτόν τον υπέροχο κόσμο το 2004. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια απέκτησα γνώσεις, μέσα από τα λάθη μου και από τους πειραματισμούς που τολμούσα να κάνω.
Είμαι περήφανη για την τεχνική που έχω ανακαλύψει, η οποία ονομάζεται No filling with Acrygel όπως και άλλες τεχνικές πάνω στο nail art.
Μεταφέρω τις γνώσεις μου και διδάσκω τις τεχνικές μου πλέον και online, μέσα από βίντεο και από live webinar. Είμαι περήφανη για ένα ακόμα δημιούργημά μου, τον Marathon Nails and More, ο ΠΡΩΤΟΣ μαραθώνιος στην Ελλάδα οπου συμπεριλάμβανε Ονυχοπλαστική, Αυτογνωσία και Digital marketing. Μετα τον Μαραθώνιο άνοιξε ένα ακόμα κεφάλαιο στη ζωή μου, η Αυτογνωσία.
Μέχρι τότε αποκτούσα γνώσεις για να βελτιώσω τον εαυτό μου, πλέον είναι ενα εργαλείο μου στη διδασκαλία. Στόχος, το προσωπικό level up του κάθε μαθητή. Το motto μου είναι, ΜΠΟΡΕΙΣ! αρκεί να το πιστέψεις😉
Τα σεμινάρια μας

Τι σεμινάρια θα βρείτε ?

1
Live Webinars
Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις διαδραστικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούνται σε live χρόνο, σε προγραμματισμένες ημερομηνίες.
2
Video Webinars
Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις μαγνητοσκοπημένα διαδραστικά σεμινάρια από Live Webinar.
3
Video Seminars
Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις αναλυτικά σε κάθε βίντεο, όλα τα βήματα για να ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου.